Job som projektleder

Projektleder, der kan få ideerne ud at leve

Drømmer du om at arbejde med nogle af de største annoncører i Norden, hvor du får ansvar for at drive dine egne kunder? Så er dette muligvis jobbet for dig!

Vi er sprængfyldte med gode ideer; men mangler et ekstra sæt kompetente projektleder-hænder til at hjælpe med at få ideerne ud at leve – og samtidig skabe grobund for at nye ideer kan sælges ind.

Hvad?

Som Projektleder hos Marvelous arbejder du med at drive projekter sammen med en Client Service Director og et kundeteam bestående af både kreative og specialister indenfor tech, film og social. Du vil oftest være kundens primære kontakt, og dit engagement, din kvalitetssans og dit høje ambitionsniveau styrer dem sikkert gennem processerne til projekterne er i mål.

Du får ansvaret for at fastlægge og styre scope af online -og offlineløsninger i samarbejde med dit team og er ligeledes ansvarlig for at sikre processer, økonomi og tidsstyring – samtidig med at du skaber overblik for både kunde og team. Du tilrettelægger teamets tid, så der opstår gode rammer for samarbejde og værdiskabende løsninger for kunderne.

Hvor?

Marvelous er et prisvindende, digital født reklamebureau med 25 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København. På vores hyggelige kontor på Sankt Petri Passage i hjertet København finder du alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-feinschmeckere og sprognørder. Sammen laver vi kommunikation med indsigt og hjerte. Vi arbejder med en række kendte virksomheder, herunder blandt andre GN, Continental, Lego, Danske Bank, Mannaz, Børns Vilkår, med flere.

Vores kommunikationsfilosofi hedder ’Stories that Move’. Det betyder, at vi kræver vores kommunikation, lever op til tre dogmer. Den skal være emotionelt bevægende, for ellers er der ikke nogen, der lægger mærke til den. Den skal være bygget op omkring et relevant budskab til modtageren, så det bevæger dem på kunderejsen. Den skal kunne bevæge sig på tværs af platforme, fordi det er skabt på grundlag af dyb kanalforståelse. Det er vores filosofi, at kun ved at skabe bevægelse på de tre måder, kan man flytte alt andet.

Dine kvalifikationer

· Du er en dreven og struktureret Projektleder med +3 års erfaring fra en tilsvarende stilling på bureau eller konsulenthus.

· Du formår at drive flere projekter på samme tid – uden at miste overblikket og gå på kompromis med detaljen og kvaliteten. Der er ikke en dag, der er ens, så du skal trives med at have mange bolde i luften.

· Du er vant til at arbejde med både online -og offlineløsninger og er gerne superbruger af Workbook.

· Du kan se værdien i at indgå i at samle og motivere dit team og ønsker at få det bedste frem i andre, samtidig med at du ved hvornår du skal give plads, og hvornår du skal byde ind.

· Du er god til at se løsninger hvor andre ser udfordringer.

Vi tilbyder

· Et uformelt arbejdsmiljø med store ambitioner.

· Mulighed for personlig og faglig udvikling og for at arbejde med de bedste kolleger i branchen.

· Løn efter kvalifikationer.

Hvordan?

Send din ansøgning og CV inden d. 15. oktober til os her. Skulle du have spørgsmål kan du sende dem til henrik.seeward@mrvls.com

Vi holder samtaler løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Team Marvelous