Är du en Lisbeth Salander på Paid Social?

Vi söker vår nästa stjärna att ansluta till Marvelous. Älskar du att bygga kampanjer, arbeta datadrivet och har en förkärlek för konverteringsoptimering? Bra! Då är du den vi söker.

Marvelous är en del av det globala mediebolaget IPG Mediabrands och ligger mitt på Stureplan, Grev Turegatan 11a. Vi arbetar med både lokala och globala kunder som ex. Spotify, ICA, Celsius, Malibu Rum, Carlsberg, och Cloetta. På vårt kontor i Stockholm hittar du allt ifrån Sociala Strateger, Paid Social Specialister och Community Managers till kreatörer inom koncept, Copywriters och Influencer Marketing Specialister.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären.

 

Arbetsuppgifter

Som Paid Social Specialst är din uppgift att ha en bra förståelse för kundernas affärsmål och därigenom planera, köpa, analysera, utmana och förbättra kundernas målsättningar. Du deltar i hela processen, från brief till uppföljning och har en viktig roll i kund- och teammöten. Du förväntas ha goda kunskaper kring att ta fram köpstrategier och rekommendationer inom sociala medier som tex Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn och Twitter. Du kommer att jobba både datadrivet och kreativt och behöver ha förkärlek för konverteringsoptimering.

Inom Marvelous söker vi lösningsorienterade personer som är noggranna, ansvarsfulla och ödmjuka med mycket energi och stark framåtanda. Vi är ett team av sociala människor som trivs med att jobba ihop med olika projekt, samt har mycket personligt ansvar och vana att arbeta självständigt.

 

Kompetens

– Har minst 2 års arbetserfarenhet inom Paid Social
– Har jobbat med både varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter
– Expertis inom annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter
– Hög förståelse av verktyg, insikt, analys och erfarenhet av tredjepartplattformar som tex. Smartly
– Erfarenhet från Google Analytics är meriterande men inget krav
– Goda kunskaper inom Excel och Powerpoint
– Du är en god kommunikatör och inspiratör med vana av att presentera
– Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Marvelous är i ett stort expansivt skede där vi har styrkan av att ingå i ett globalt nätverk samtidigt som vi har flexibilitet likt en startup. Vi värnar om varje enskild individs kompetens och intressen och du som anställd har stora personliga utvecklingsmöjligheter och kommer att vara med och påverka hur vi ska operera in i framtiden.

Intervjuer sker löpande då vi önskar tillsätta tjänsten snarast. Skicka din ansökan och CV till lisa.rytter@mrvls.com