Er du vores nye MRVLS praktikant?

Comments Off on Er du vores nye MRVLS praktikant? Job i MRVLS

marvelous_væg

Vi søger en MRVLS praktikant med grafisk flair til vores SoMe-afdeling… er det dig?

Er du tosset med sociale medier, kommunikation og markedsføring – og har du grundlæggende styr på billede- og videoredigering?

Reklamebranchen står aldrig stille og vi har brug for flere dygtige hænder ombord på det gode (og lidt freaky) skib, MRVLS. Lige nu søger vi 1 fuldtids-praktikant til vores social media afdeling, som både får mulighed for at arbejde med vores kunders communities på sociale medier – samt hjælpe med lettere billede- og videoredigering af indhold til Facebook, Instagram, m.fl.

Dine primære arbejdsopgaver:

Din primære rolle som Content Manager for en række af vores kunder, indebærer:

 • Udvikling og med-produktion af contentplaner, herunder (med)udvikling af kreativt content (tekst, billeder, video m.m.) til vores kunders communities i samarbejde med vores interne grafikere og senior-kreative
 • Daglig håndtering af vores kunders communities på Facebook, Instagram og andre sociale platforme. Det vil sige schedulering af posts, dialog med fans og følgere, at svare og kommentere på brugergenererede indlæg m.m.

Derudover vil du blive inddraget i følgende – alt efter behov og dine kompetencer:

 • Bidrag til udfærdigelse af analyser og rapporteringer til kunder
 • Udarbejdelse af materiale i forbindelse med kundemøder, faglige oplæg, m.m.
 • Desktop research
 • Deltagelse i kundemøder
 • Kreativ sparring på oplæg, pitch-forløb, m.m.

Vi regner med, at du:

 • Føler dig 100% hjemme på sociale medier
 • Er i gang med en journalistisk, digital, samfundsvidenskabelig, grafisk, kommerciel, humanistisk eller anden relevant uddannelse på akademi-, kandidat- eller bachelorniveau
 • Er god til at skrive og har forståelse for at vinkle indhold til forskellige målgrupper – både på dansk og engelsk
 • Har forståelse for, hvordan virksomheder, organisationer og medier fungerer i kraft af din uddannelse eller erhvervserfaring, og at du kan sætte din forståelse ind i en kommerciel kontekst
 • Kan arbejde under pres og med korte deadlines
 • Er professionel, tænker selvstændigt og tager ansvar
 • Har lyst og mod til at byde ind med dine egne idéer og holdninger

Lidt om MRVLS

Hos MRVLS bliver du en del af et nordisk forankret full-service reklamebureau med 50+ kollegaer fordelt i København, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi er alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-prinsesser og sprognørder.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor alles forslag og idéer altid er velkomne. Helt seriøst. Du får lige så meget ansvar, som du kan bære, men vi giver samtidig vores praktikanter mulighed for at være det, de er – under uddannelse. Under praktikopholdet vil du blive tilknyttet en praktikvært, som hjælper dig i gang og løbende giver feedback på dit arbejde.

Det bedst indtryk af at være praktikant hos os, får du dog måske af at læse Sara’s – vores tidligere praktikant – beskrivelse af forløbet.

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning og CV til david.ledstrup@mrvls.com. Skriv venligst ”Ansøgning om praktik” i emnefeltet. Hvis du har en hjemmeside, blog, Instagram-profil eller andet digitalt produkt, du aktivt bruger offentligt og opdaterer, må du meget gerne linke til den i ansøgningen. Vi tager også gerne imod videoer, GIFs, memes, kattebilleder eller andet spas du måtte have lyst til at vedhæfte.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte vores Head of Social, David Ledstrup, via ovenstående mail eller på tlf.: (+45) 27 22 49 66.

Samtaler bliver afholdt løbende, når vi modtager ansøgningerne – med ansættelse snarest muligt.

Tid og løn

Praktikperioden aftales individuelt, men løber som udgangspunkt et semester. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, med respekt for at der skal være tid til studieaktiviteter og stillingen er lønnet – medmindre din uddannelse ikke tillader dette.

Lidt mere om MRVLS…

MRVLS er et nordisk full-service bureau, som arbejder med en række af Danmarks største brands, virksomheder og offentlige organisationer – heriblandt Microsoft, Københavns Lufthavn, Top-Toy, og mange, mange flere. MRVLS er en del af den verdensomspændende medievirksomhed, IPG Mediabrands, og vi er lokaliseret i hjertet af København i Skt. Petri Passage 5, 1165 København K.

Du kan få et lille indblik i MRVLS, hvem vi er og hvad vi laver, ovre på Vimeo, på vores Instagram-sideFacebook-side, samt her på sitet.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen ombord!

 

Comments are closed.