Er du den kreative
SoMe-praktikant, vi søger?

København

Er du den kreative
SoMe-praktikant, vi søger?

København

Marvelous er på udkig efter en passioneret SoMe-praktikant, der brænder for at tage sociale medier til nye højder! Som praktikant i vores SoMe-afdeling får du mulighed for at være en del af husets sjoveste team. Du kommer til at have fingrene med i alt fra idéudvikling og contentproduktion til analyse og performance.

Det er vigtigt, at du tager ansvar for dine opgaver og ikke er bange for at løbe med bolden selv. Men frygt ej! Vi vil sørge for at klæde dig godt på fagligt, så du får mest muligt ud af din praktik.

Du er…

• Vild med sociale medier og har fingeren på pulsen
• En mester i dansk og engelsk (både skriftligt og mundtligt)
• Kendt i diverse kreative programmer (Photoshop, Illustrator, After Effects, Figma el. lign.)
• En skarp kommunikatør og kan lide at skrive catchy captions

Praktisk info

• Opstart: August/september 2023
• Varighed: Minimum 10 uger
• Arbejdstider: Mandag til fredag ca. 9-17
• Arbejdssted: Sankt Petri Passage 5, 2. th. København K
• Praktikken er ulønnet, men du får masser af kick-ass erfaring!

Hvem er vi?

Marvelous er et prisvindende, digital født reklamebureau med 25 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.På vores hyggelige kontor i København laver vi kommunikation med indsigt og hjerte. Vi arbejder med en række kendte virksomheder, herunder blandt andre Honda, Continental, LEGO, Orifarm, EkstraBladet og Børns Vilkår.

Vores kommunikationsfilosofi hedder ’Stories that Move’. Det betyder, at vi kræver, at vores kommunikation lever op til tre dogmer: den skal være emotionelt bevægende, for ellers er der ikke nogen, der lægger mærke til den. Den skal være bygget op omkring et relevant budskab til modtageren, så det bevæger dem på kunderejsen. Den skal kunne bevæge sig på tværs af platforme, fordi det er skabt på grundlag af dyb kanalforståelse. Det er vores filosofi, at kun ved at skabe bevægelse på de tre måder, kan man flytte alt andet.

Lyder det som noget for dig?

Har du lyst til at skabe magi på sociale medier, så send CV og ansøgning til Marie på marie.stryhn@mrvls.com. Vi holder samtaler løbende, så send endelig din ansøgning i dag i stedet for i morgen! Vi glæder os til at høre fra dig.

B a c k T o T o p B a c k T o T o p