Livet som MARVELOUS praktikant

Comments Off on Livet som MARVELOUS praktikant Uncategorized

Sara (et smukt menneske, som vi holder meget af) hoppede ombord som praktikant i MARVELOUS i juli 2015. Som studerende i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole gik arbejdet godt i spænd med uddannelsen, som hun nu (næsten) er bachelor i. Hun beskriver selv rejsen som lærerig, udfordrende og fuld af gode historier. I dag står Sara med begge ben på dækket som studentermedhjælper i Community Management-teamet…

 

haugegaard

Hvad har du personligt arbejdet med som praktikant i MARVELOUS?

Mine arbejdsopgaver har primært ligget inden for Community Management for en stor, nordisk kunde på sociale medier. Som CM’er, særligt for så stor en kunde, skal man have tungen lige i munden, fordi man arbejder med fire forskellige lande på tværs af Norden. Derfor ligger en kæmpe del af arbejdet i at koordinere internt med de andre Nordiske CM’ere, den grafiske afdeling og dem, der står for at sponsorere indhold. Indhold, som jeg selv idéudvikler og renskriver ud fra den strategi, vi har lagt sammen. Det er en potent blanding af kreativt og planlæggende arbejde med content planer, fotoshoots og modellervoks.

Når der så en sjælden gang i mellem er lidt ro på opgaverne, giver jeg tit en ekstra hånd med andre research- eller tekstopgaver. Det er noget af det, jeg synes, er så særligt ved MARVELOUS: Alle bidrager, hvor det giver mening, uanset hvad de på papiret er ansat til. Vi gør det vi er bedst til, og der bliver gjort meget ud af at inddrage folk og udnytte deres talenter på tværs af de forskellige små teams, vi har.

Hvad synes du, er det bedste ved at arbejde i MARVELOUS?

Kulturen! Det er seriøst ikke noget, jeg bare siger. Det er først og fremmest skideskægt og indsigtsrigt, at være en del af moderselskabet, Mediabrands. Der er altid gang i huset, og man får rig mulighed for at udvikle sit netværk inden for branchen. Men jeg synes især, at vi har en helt speciel stemning i MARVELOUS-familien. Jeg tror ikke, man finder det samme, unikke sammenhold nogen andre steder. Det er en meget særlig varme – og spas og personlighed bliver dyrket med kærlighed.

Når der er lidt overskud mellem de korte deadlines, er der fri leg. Vi konkurrerer eksempelvis om det sidste stykke kage ved at skyde efter skraldespandene og uddeler erfaringer om sindssyge Tinder/Happn/Grindr-dates. MARVELOUS er en arbejdsplads, hvor der er meget, meget højt til loftet, og hvor man oprigtigt har frihed under ansvar. Det er fedt, at være en del af en kultur, hvor der værnes så meget om medarbejderne og sammenholdet.

Hvad har været den største udfordring i din tid her?

Jeg kan huske, da jeg første dag blev præsenteret for det store ansvar, man får som CM’er i MARVELOUS. Jeg var slet ikke vant til det store kundeansvar fra mit tidligere praktikophold. Her skulle jeg pludselig være i daglig kontakt med kunden og til redaktionsmøde på deres hovedkontor hver måned. Det hele var meget voksent, men jeg voksede heldigvis hurtigt med opgaven… tror jeg nok O_O’  Når jeg ser tilbage på det, har den udfordring været noget af det mest lærerige for mig som praktikant. Man får ansvar fra dag ét, hvilket selvfølgelig er overvældende som helt noob. Men man kan læne sig op ad nogle kompetente kollegager, der altid har ens ryg.

Hvad er det største, du personligt har fået ud af at arbejde i MARVELOUS?

I MARVELOUS er der stort rum til at udvikle sig. Jeg startede som praktikant uden egentlig helt at vide, hvem jeg var som kommunikatør. I dag er jeg mere sikker på, hvad jeg vil, og hvad jeg er god til. Jeg har lært at stole mere på mig selv, fordi jeg ved, at mine kollegaer stoler på mig. Det er ret stort for mig, at være nået dertil på så kort tid, og jeg kan varmt anbefale det.

 

Comments are closed.