Marvelous – Senior Account Manager

Comments Off on Marvelous – Senior Account Manager Uncategorized

marvelous_væg

Drømmer du om at arbejde med nogle af de største annoncører i Norden, hvor du får ansvar for at udvikle dine egne kunder? Så er dette muligvis jobbet for dig!

Vi er sprængfyldte med gode ideer; men mangler et ekstra sæt kompetente senior account-hænder til at hjælpe med at få ideerne ud at leve – og samtidig skabe grobund for at nye ideer kan sælges ind.

JOBBET
Som Senior Account Manager hos Marvelous arbejder du med at drive og udvikle kunden sammen med en Account Director og et kundeteam bestående af både kreative og specialister indenfor tech, filmskabelse og social. Du vil oftest være kundens primære kontakt, og dit strategiske mindset, dit engagement, din kvalitetssans og dit høje ambitionsniveau styrer dem sikkert gennem processerne til projekterne er i mål.
Du får ansvaret for at fastlægge og styre scope af online -og offlineløsninger i samarbejde med dit team og er ligeledes ansvarlig for at sikre processer, økonomi og tidsstyring – samtidig med at du skaber overblik for både kunde og team. Du tilrettelægger teamets tid, så der opstår gode rammer for samarbejde og værdiskabende løsninger for kunderne.

KVALIFIKATIONER
• Du er en dreven og strategisk dygtig Account Manager med +3 års erfaring fra en tilsvarende stilling på bureau eller konsulenthus.
• Du formår at drive flere store projekter på samme tid – uden at miste overblikket og gå på kompromis med detaljen og kvaliteten.
• Du er vant til at arbejde med både online -og offlineløsninger og er gerne superbruger af Workbook.
• Du kan se værdien i at indgå i at samle og motivere dit team og ønsker at få det bedste frem i andre, samtidig med at du ved hvornår du skal give plads, og hvornår du skal byde ind.
• Du er god til at se løsninger hvor andre ser udfordringer.

VI TILBYDER
• Et uformelt arbejdsmiljø med store ambitioner.
• Mulighed for personlig og faglig udvikling og for at arbejde med de bedste kolleger i branchen.
• Løn efter kvalifikationer.

OM MARVELOUS
Marvelous er et prisvindende, digital født full service reklamebureau med 56 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.
På vores kontor finder du alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-feinschmeckere og sprognørder.
Vi arbejder med en række kendte virksomheder, herunder blandt andre Microsoft, Netto, Orkla, Djøf, Sygeforsikringen ’danmark’, Spangsberg, RetNemt Måltidskasser, Knuthenborg Safaripark
og Københavns Lufthavn.
Vi er lokaliseret i hjertet af København i Skt. Petri Passage 5, 1165 København K. Marvelous er en del af den verdensomspændende medievirksomhed IPG Mediabrands.
Vi vil gerne have dig med ombord så hurtigt, det kan lade sig gøre.
 Så send din ansøgning og CV til Henrik.Seeward@mrvls.com inden d. 8. Januar kl. 12.00. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til:
Account Director: Henrik Seeward: 31 12 84 07 eller Account Director: Anders Justesen Jensen: 41 74 32 86

Comments are closed.