Marvelous søger praktikant til vores social media team!

Comments Off on Marvelous søger praktikant til vores social media team! Uncategorized

marvelous_væg

Er SoMe bare so you?

Er du fagligt forelsket i sociale medier, kommunikation og markedsføring? Måske du tjekker Insta, Snap og fjæsbog, før noget andet, når du vågner om morgenen? Måske du så er den fuldtids Content Manager praktikant vi leder efter!?

Hvem er vi?

Vi er Marvelous. Et Nordisk forankret full-service reklamebureau med 50+ kollegaer fordelt i København, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi er alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-prinsesser og sprognørder. Hos os er alles idéer altid velkomne. Du får lige så meget ansvar, som du kan bære, men vi giver samtidig vores praktikanter mulighed for at være det, de er – under uddannelse.

Hvad skal du lave?

Det samme som os andre. Når det kommer til arbejdsopgaver tænker vi egentligt bare, at du er med på alt det vi normalt laver for vores kunder. Vi udvikler og producerer contentplaner og content til vores kunders communities, så du kommer til at være med på alt hvad det indebærer, lige fra analyse og ideudvikling, til præsentation, produktion og eksekvering.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en journalistisk, digital, samfundsvidenskabelig, kommerciel, humanistisk eller anden relevant uddannelse på akademi-, kandidat- eller bachelorniveau. Du kan skrive skarpt på både dansk og engelsk – og tænke målgruppen ind, når du skriver. Du er professionel, tænker selvstændigt og tager ansvar. Og jo mere ansvar du tør tage, jo mere får du mulighed for at byde ind med og gennemføre dine egne ideer. Som udgangspunkt, har du mod på at være praktikant hos os i 3-6 måneder.

Så søg dog!

Send din ansøgning og CV til david.ledstrup@mrvls.com, så vi har den senest den 24. november. Skriv venligst ”Praktik” i emnefeltet. Hvis du har en Instagram-profil, en blog, en Twitter-profil eller andet digitalt produkt, du bruger og opdaterer, må du meget gerne linke til den i ansøgningen. Vi tager også gerne imod videoer, GIFs, memes, kattebilleder eller andet spas du måtte have lyst til at vedhæfte.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte vores Head of Social, David Juul Ledstrup, via ovenstående mail eller på tlf.: (+45) 27 22 49 66.

Samtaler bliver afholdt løbende, når vi modtager ansøgningerne. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen ombord!

Comments are closed.