Marvelous søger Senior Account Manager

Comments Off on Marvelous søger Senior Account Manager Uncategorized

Vi er sprængfyldte med gode ideer; men mangler et ekstra sæt kompetente senior account-hænder til at hjælpe med at få ideerne ud at leve – og samtidig skabe grobund for at nye ideer kan sælges ind.

Du er god til at drive kunder og projekter, fordi du forstår vigtigheden af at samle og motivere dit team og arbejde konstruktivt med de udfordringer, du møder på din vej.
Selvfølgelig ved du, hvordan projekter skal køres igennem på et bureau – med fast og sikker hånd – men din erfaring gør, at du ved, det alligevel ofte kræver opfindsomhed, økonomisk snilde og en ekstra indsats at få et projekt sikkert i havn.

Din nysgerrighed, dit engagement, din kvalitetssans og dit høje ambitionsniveau kommer både dine kunder og dit team til gavn.

Du kommer til at arbejde med nogle af de største annoncører i Norden, hvor du får ansvar for at udvikle dine kunder, sikre processer, økonomi og tidsstyring samtidig med, at du kan forvente at blive en del af newbizz-aktiviteter.

Vi vil gerne have dig med om bord så hurtigt, det kan lade sig gøre.
Så send din ansøgning og CV til Client Service Director maria.damm@mrvls.com senest mandag d. 30. januar inden kl. 12.00. Emnefelt ”Account Manager”.
Vi holder samtaler løbende.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Maria Damm på 26 17 00 18.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Marvelous:
Marvelous er et prisvindende, digital født full service reklamebureau med 56 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.
Vi arbejder ud fra devicen ”No Need Normal”, og på vores kontor finder du alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-feinschmeckere og sprognørder.
Vi arbejder med en række kendte virksomheder, herunder blandt andre Microsoft, Netto, Orkla, Djøf, Sygeforsikringen ’danmark’, Spangsberg, BR og Københavns Lufthavn.
Vi er lokaliseret i hjertet af København i Skt. Petri Passage 5, 1165 København K. Marvelous er en del af den verdensomspændende medievirksomhed IPG Mediabrands.

Comments are closed.