Career

Want to join our Marvelous team?

Er det dig vi mangler?

 

Hos Marvelous er vi altid på udkig efter de talenter, der skal blive til fremtidens kernemedarbejdere og stjerner i reklamebranchen.

 

Hvis der IKKE er nogle jobs her på siden, men du er overbevist om, at du er the one for us, så send os din ansøgning og portfolio til Careerdk@mbww.com. Måske har du lige det, som vi ikke havde indset vi stod og manglede.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du vores nye praktikant?

 

Hvert halve år tager vi praktikanter ind til Content Management, strategi-teamet, den kreative afdeling og projektlederne, så send os lidt ord om dig selv og et par eksempler på dit arbejde, så kan vi tage den videre over en kaffe, hvis det ser spændende ud.

 

Gennem årene har vi ansat et virkelig pænt antal af vores praktikanter, så det er en solid vej ind i bureauverdenen.

 

Send din ansøgning til Careerdk@mbww.com

Content Management

Vores CM-afdeling varetager vores kunders SoMe-tilstedeværelse fra ende til anden. De konceptualiserer profilen, idegenererer og eksekverer content, evaluerer med kunden, og starter processen forfra igen.

Digital Design

I den digitale afdeling laves der digitalt design af alle slags. Vi laver bannerpakker, SoMe content, websites og digitale værktøjer, som vores kunders kunder elsker.

Koncept & Idé

Før en idé kan eksekveres, skal dens grundlag skabes. I idé og koncept bygger vi strategi, researcher indsigter og skaber ideer og koncepter, som vi så sikrer bliver eksekveret helt rigtigt.

Projektledelse

Bindeleddet mellem alting er projektlederen. Mange bolde i luften-jonglør og tovholder par excellence – det er dem, der sørger for, at ethvert projekt kommer sikkert i havn til tiden (og inden for budget!).