Microsoft

Campaign

BECAUSE WE ARE ONLY HUMAN. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Challenge

Ensomhed handler ikke om at være alene, men om at føle sig udenfor og ikke passe ind. Men hvis man føler sig udenfor, søger man ikke hjælp i sin omgangskreds. Derfor går mange ensomme unge ofte lige op ad hinanden uden at vide det. Og det er en skam, for det hjælper at vide, at man ikke er den eneste, der har det sådan.

Idea

På baggrund af den indsigt kom vi op med en idé, der skulle bringe de unge sammen med andre ensomme uden at blotlægge sig selv:

Vi designede først et website under Børnetelefonen, hvor de unge kunne mødes helt anonymt og dele deres oplevelser. Her kunne de fortælle deres historier og læse om andres følelser, samtidig med at Børns Vilkår stillede sig til rådighed med hjælp og vejledning

Herefter lavede vi fire små film til Snapchat og Instagram i storyformat 9:16 baseret på de problemstillinger, som vi kendte til blandt de unge fra vores research.

Solution

Filmene blev specielt designet til de formater, som historierne skal vises på. Hver historie er en selvstændig fortælling, der tager udgangspunkt i 4 forskellige karakterer, baseret på hver sin målgruppe og hver sin problemstilling.

Når de unge har set en af filmene, bliver de eksponeret for den samlede fortælling, hvor karakternes historier fletter sammen til én film. Her forstår man, at de alle har relation til hinanden uden at vide det. Det hele er underbygget af filmens format, der består af fire gange story-format 9:16, der klipper ind og ud mellem hinanden i bredformatet.

Other cases

Bordershop

This is not a beer campaign

Spillehallen

Advertising campaign

B a c k T o T o p B a c k T o T o p